ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 4Η ΑΓΩΝ

ΑΣΠΕΜΣ ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 0-4

Στο πιό δύσκολο παιχνίδι ως τώρα ο ΑΟΣ κατάφερε και πήρε το τρίποντο κάνοντας το 4Χ4, συνεχίζοντας τη καλή του πορεία στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους παίκτες του ΑΟΣ να προσπαθούν να βρούν τα πατήματά τους στο γήπεδο-χωράφι. Η ομάδα των Σπαθαραίων παρουσιάστηκε πολύ δυνατή , με συμπαγή άμυνα την οποία οι φιλουξενούμενοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν. Ουσιαστική ευκαιρία δεν είχε καμία από τις 2 ομάδες εκτός απο κάποια μακρινά σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ΑΟΣ παρουσιάστηκε πιό ουσιαστικός και σοβαρός με αποτέλεσμα στο 54΄ να κάνει το 0-1 με τον Γεροντή μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των Σπαθαραίων σε σουτ του ίδιου. Στο 60΄ πάλι ο Γεροντής με κεφαλιά έκανε το 0-2 και στο 71΄ο Μαργαρώνης ανέβασε το δείκτη του σκόρ στο 0-3 έπειτα από πάσα του Τσαλίλη. Το 0-4 έκανε από κοντά ο Λαθουράς στο 75΄. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΣ δοκιμάζεται στα Κοντακαίικα με αντίπαλο τον Αγ Αθανάσιο.
ΑΟΣ : Παυλής, Κοράκης, Χατζημιχάλης, Κοιμτζής, Μούχα, Πολυέζος(Νοταράς),Λαθουράς, Τσαλίλης(Ελευθερόγλου), Κασνακίδης, Χατζηπαύλου(Μαργαρώνης), Γεροντής