ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΄Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 4-8

Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του ο ΑΟΣ πέτυχε τη δεύτερη νίκη του πετυχαίνοντας μάλιστα και 8 γκόλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τον ΑΟΣ αφού στο πρώτο κιόλας λεπτό σκόραρε με τον Τσαλίλη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πολυέζου. Στο 4΄ ο Λαθουράς με ωραίο σούτ έξω από τη περιοχή έκανε το 0-2. Στο 11΄σε αντεπίθεση ο Γεροντής με πλασέ το 0-3 , ενώ στο 19΄ο Κοράκης με σούτ μέσα απο τη περιοχή το 0-4.  Στο σημείο εκείνο ο Πλάτανος ισορρόπησε λίγο το παιχνίδι και έπειτα από λάθος της άμυνας κατάφερε και μείωσε σε 1-4 με τον Μόρτο. Στο 35΄ ο Γεροντής έφυγε στη πλάτη της άμυνας στο χώρο του κέντρου και έκανε το 1-5 που ήταν και σκόρ ημιχρόνου. Στο ΄β μέρος ο ΑΟΣ μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας σωρεία ευκαιριών , ο Κεραυνός Πλατάνου ήταν όμως αυτός που σκόραρε 2 τέρματα με πέναλτι-φαντάσματα τα οποία είδε μόνο ο διαιτητής. Στη συνέχεια όμως ο ΑΟΣ πήρε πάλι τα ηνία του παιχνιδιού και σκόραρε άλλες 3 φορές με τους Χ'παύλου, Νοταρά (πεν) και Μαργαρώνη κάνοντας το 3-8 και ουσιαστικά τελειώνοντας το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα το οποίο ελέγχεται για οφσάιντ. Δυστυχώς η διαιτησία του κ Φουρλή ήταν πολύ κακή, αφού σε μερικά σημειά φαινόταν να χάνει το παιχνίδι. Την επόμενη εβδομάδα ο ΑΟΣ υποδέχεται στην έδρα του τον ΑΣ Κέρκη.
Σύνθεση ΑΟΣ: Παυλής, Χουσάς, Χ''μιχάλης, Μούχα, Κοιμτζής, Λαθουράς, Πολυέζος, Τσαλίλης(Μαργαρωνης), Κοράκης(Κτίστου), Χ''παύλου, Γεροντής(Νοταράς).