ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΄Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-0

Στο παρθενικό του παιχνίδι στη ΄Β κατηγορία ο ΑΟΣ επικράτησε με 3-0 του Φοίνικα και έγραψε τη δική του ιστορία στη νέα αυτή σελίδα του σωματείου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν τη πρώτη ευκαιρια του μάτς με το σούτ όμως να καταλήγει άουτ. Το δικαιολογημένο τράκ των νεαρών παικτών του ΑΟΣ όσο περνούσε ο χρόνος έφυγε με αποτέλεσμα η ομάδα να αποκτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο μέρος, εκμεταλλευόμενη και τον υπερ της αέρα. Δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες,πέτυχε δύο τέρματα ,το πρώτο με σούτ του Κασνακίδη από πλάγια θέση και το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος παίκτης και εκτέλεσε ο Τσαλίλης ενώ είχε και ένα δοκάρι με σουτ έξω από τη περιοχή του Μαργαρώνη. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα 'επεσε, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν απο τη μία να διατηρήσουν το σκόρ και από την άλλη να πετύχουν και άλλο γκόλ βγαίνοντας στην αντεπίθεση. Έτσι και έγινε , όταν σε μία απο αυτές στο 85΄ο Κασνακίδης, ύστερα απο ωραία προσπάθεια και πάσα του Γεροντή, ξέφυγε απο τους αμυντικούς και πλάσαρε ωραία μπροστά από τον τερματοφύλακα κάνοντας το 3-0. Να σημειώσουμε ότι ο ΑΟΣ είχε στη σύνθεσή του 3 παίκτες της παιδικής ομάδας και αλλους 4 16 και 17 χρονών. Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟΣ αντιμετωπίζει την ομάδα του Πλατάνου στο γήπεδο Κοντακαιικων στις 15:30. Αναμένεται να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού οι Κοιμτζής , Χατζηπαύλου ενώ επανέρχεται ο Λαθουράς που εξέτισε τη ποινή της μίας αγωνιστικής από το μάτς του κυπέλλου. 
Τέλος σύσσωμος ο ΑΟΣ συγχαίρει τον Γιάννη Γεροντή για τον γάμο του και τη βάπτιση της κόρης του.
Σύνθεση ΑΟΣ : Παυλής, Ελευθερόγλου(55΄ Χ'παύλου), Χ'μιχάλης, Χουσάς, Μούχα, Ροκάι(75΄ Νοταράς), Πολυέζος, Τσαλίλης, Κασνακίδης, Μαργαρώνης(70΄ Γεροντής), Κοράκης