ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 7Η ΑΓΩΝ

 ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 1-2

Με την απόδοσή της να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα η παιδική ομάδα του ΑΟΣ πήρε το διπλό στη δύσκολη έδρα του Καρλοβάσου και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Μετά απο αυτή τη νίκη φαίνεται ότι είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Καρλόβασι να προσπαθεί με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα να απειλήσει και τον ΑΟΣ να προσπαθεί να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 20΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του παίκτη του Καρλοβάσου Ντουράι έγινε το 1-0, με τον Ροκάι του ΑΟΣ να φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκόλ αφού στη προσπάθεια να διώξει με το κεφάλι τη μπάλα , έβγαλε εκτός θέσης τον Μαργαρίτη ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο ΑΟΣ σε αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μαργαρώνη, πλάσαρε και κρέμασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό ήταν και το σκόρ ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΑΟΣ να κερδίζει φαόυλ έξω από τη περιοχή του Καρλοβάσου,τον Μαργαρώνη να εκτελεί ωραία και να κάνει το 1-2. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ αφού από εκείνο το σημείο και έπειτα καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.
Σύνθεση ΑΟΣ: Μαργαρίτης, Σαχίνογλου, ΝοταράςΒ., Κοκκινόπουλος, Χουσάς, Ροκάι, Καμπουράκης, Μωραίτης, Μαργαρώνης, Νοταράς Σ., Βαγιανός.(αναπληρ. Αχυρόπουλος, Τζεμάι, Πλασταργιάς, Μυλωνάς, Βουρλιώτης, Βακράς, Γερασίμου, Δημητρίου)