ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5Η ΑΓΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 2-0

Στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση ο ΑΟΣ ηττήθηκε με σκόρ 2-0 στο γήπεδο των Κοντακαιικων από τη πολύ δυναμικη ομάδα του Αγ. Αθανάσιου. Ο ΑΟΣ δεν μπόρεσε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνει απειλητικός για την εστία των γηπεδούχων αφού οι παίκτες του ήταν σκιές του εαυτού τους. Μοναδικοί διασωθέντες ήταν ο νεαρός Χουσάς και ο Κτίστου που πέρασε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα. Για ακόμα ένα παιχνίδι το κέντρο του ΑΟΣ παρουσιάστηκε ασύνδετο , χωρίς τρεξίματα και με αδυναμία να δημιουργήσει προυποθέσεις για επίθεση. Η άμυνα είχε πολλά προβλήματα αλληλοκάλυψης και συνεννόησης ενώ οι επιθετικοί δεν μπόρεσαν να σπάσουν τη συμπαγή άμυνα των γηπεδούχων. Το πρώτο γκόλ προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα Παυλή , όταν σε μία φαινομενικά εύκολη έξοδο , η μπάλα του γλίστρησε μέσα από τα χέρια και ο επιθετικός του Αγ Αθανάσιου απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκόρ ημιχρόνου με μοναδική επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων , ένα σούτ από τα 35 μέτρα του Μούχα που μπλόκαρε ο Μουρίκης. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν ενώ στη μοναδική φάση για ισοφάριση περίπου στο 60΄λεπτό, ο Τσαλίλης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα , με τον Μουρίκη να αποκρούει. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με κεφαλια μέσα από τη περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Στο 70΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσαλίλης. Στο 85΄ ο ΑΟΣ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Νοταράς που ανέλαβε να το εκτελέσει , έστειλε τη μπάλα λίγο έξω απο τη ρίζα του κάθετου δοκαριού. Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει άλλα 2 γκόλ αλλά οι προσπάθειες σταμάτησαν στα δοκάρια. 
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΣ υποδέχεται στο Βαθύ την  ΣΧ. ΘΕΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι πολύ δύνατό.
Σύνθεση ΑΟΣ (Μαλλές Χρ.) : Παυλής , Χουσάς , Κοράκης(Μπακαλάι) , Κοιμτζής, Μούχα, Πολυέζος, Λαθουρας(Νοταράς), Τσαλίλης, Χατζηπαύλου, Κασνακίδης(Κτίστου), Γεροντής