ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ADIDAS GREEN CHALLENGE - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2011

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Α.Ο. Σάμου στη πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά των PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS στις ηλικίες 1996-1997. Ο ΑΟΣ αντιμετώπισε στη φάση των ομίλων με τη σειρά τις ομάδες Π.Σ. Ρεθυμνου, Ζακυνθιακός, ΠΑΟ Κεφαλονιάς,  Ακαδημία Σούδας Χανίων φέρνοντας τα εξής αποτελέσματα : AOΣ - Π.Σ. Ρεθυμνου  7-0, Ζακυνθιακός - ΑΟΣ  2-0,  ΠΑΟ Κεφαλονιάς - ΑΟΣ  0-5, Ακαδημία Σούδας Χανίων - ΑΟΣ 0-2. Στο τελικό αντιμετώπισε τον Ζακυνθιακό τη σέντρα του οποίου έκανε ο επιθετικός του Παναθηναικού Αντώνης Πετρόπουλος , αφού πρωτίστως είχε χειραψία και με τους 22 παίκτες. Ο τελικός δέν εξελίχθηκε καλά για τον ΑΟΣ χάνοντας με σκορ 5-0 (2-0 ημ), αφού οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκαν με πολύ αγχος και ανέτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα. Να σημειώσουμε ότι απο την ακαδημία του Ζακυνθιακού έχουν βγεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού Χάρης Μαυρίας και ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Ανδρέας Τάτος. Παρ'όλα αυτά όλες οι ομάδες έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην ομάδα της Σάμου αφού είχε μία πολύ καλή παρουσία , αν και πρωτοεμφανιζόμενη στο συγκεκριμένο τουρνουά.
Σημαντικότατη διάκριση για τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΣ , Χατζηπαύλου Γιάννη ήταν η κατάκτηση του επάθλου του πρώτου σκόρερ με σύνολο 7 γκόλ. Ο ΑΟΣ μάλιστα ήταν και η ομάδα με τη καλύτερη επίθεση στο τουρνουά με 14 γκόλ. 
Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά γέμισε με εμπειρίες και διαφορετικές παραστάσεις τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΣ ενόψει μάλιστα και των play-offs για το πρωτάθλημα υποδομών.
ο πρωτος σκορερ του τουρνουα με 7 γκολ , Γιάννης Χατζηπαυλου