ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 1-2

Τέλος καλό , όλα καλά για τον ΑΟΣ ο οποίος πραγματοποιώντας μία ακόμα καλή εμφάνιση ,επικράτησε στο Καρλόβασι της τοπικής  ομάδας με σκόρ 1-2. Η ομάδα παρατάχθηκε με σημαντικότατες ελλείψεις στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία κομπλέ εντεκάδα του Καρλοβάσου. Παρ'όλα αυτά οι μικροί του ΑΟΣ έπαιξαν όπως έπρεπε παίρνοντας τη νίκη . Προηγήθηκαν νωρίς με σουτ του αρχηγού Γιάννη Χατζηπαύλου στο '12 , ισοφαρίστηκαν απο τον Κυριάκη με σουτ στο '30 ,ενώ στο '37 είχαν και δοκάρι με τον Μούχα ύστερα απο σέντρα του Μαργαρώνη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΣ μπήκε πάλι δυνατά στο μάτς και με ωραία προσπάθεια του Γέσσεν ύστερα από σέντρα -σουτ που έκανε απο τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Στασινή και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδος του. Στη συνέχεια το Καρλόβασι πίεσε , είχε φλύαρη υπεροχή, όμως οι μικροί του ΑΟΣ κράτησαν ανέπαφη την εστία.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα έφτασε τις 20 νίκες και 2 ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας 60 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση.Πάει πλέον με άλλο αέρα στα play-offs αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Αναγέννησης που τερμάτισε στη τρίτη θέση.
Σύνθεση ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Μούχα , Κοιμτζής(Βουρλιώτης Α), Σαχίνογλου, Καμπουράκης Β, Κοκκινόπουλος, Ροκάι, Μαργαρώνης, Βαγιανός (Βουρλιώτης Μ), Γέσσεν, Χατζηπαύλου(Τζεμάι),(Καμπουράκης Κ., Κουμαλάτσος)
 Προπονητης : Μαλλές Χρ.