ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΑΟ ΣΑΜΟΥ- ΑΕ ΒΑΘ ΠΑΝΣ 4-5 (πεν 3-4 ) (1-1 αγώνας)

Σε ένα κατάμεστο απο κόσμο γήπεδο και σε ένα τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι (3-4)μετά απο την ισοπαλία με 1-1 στη κανονική διάρκεια και παράταση του αγώνα, η Ενωση κατέκτησε το πρωτάθλημα υποδομής 2010-2011. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ενωση να μπαίνει δυνατά στον αγώνα και να προσπαθεί να απειλήσει την εστιά του Αλαγεωργίου, όμως σε μία αντεπίθεση ο ΑΟΣ με σκόρερ τον Μαργαρώνη έπειτα απο σουτ του Σίδερη και απόκρουση του Κλεισιάρη, κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στο 16΄. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να έχουν απο 1-2 ευκαιρίες για γκόλ. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 12' , η Ενωση με τον Κανέλλη με σούτ απο κοντά και έπειτα απο λάθος της άμυνας του ΑΟΣ ,έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Εώς το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκόρ, έχοντας 2-3 καλές προσπάθειες η κάθεμία χωρίς όμως να αλλάξει κάτι. Ούτε στη παράταση άλλαξε κάτι , ενώ στη κλασικότερη ευκαιρία του παιχνιδιού για την Ενωση, η προσπάθεια του Κανέλλη σταμάτησε στο δοκάρι. Ετσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. 
Η σειρά των πέναλτι για τον ΑΟΣ ήταν: Σίδερης, Μαργαρώνης, Χατζηπαύλου, Πολυέζος, Ροκάι
Η σειρά των πέναλτι για την Ενωση ήταν : Τσέλιος, Χατζηπαναγιώτης, Βακεντής, Σίμος, Ηλιάδης 
Απο τον ΑΟΣ αστόχησαν οι Μαργαρώνης ,Πολυέζος (απόκρουση Κλεισιάρη) ενώ απο την Ενωση αστόχησε ο Τσέλιος (άουτ). Τελικό σκόρ 3-4 στα πέναλτι(σκορ αγώνα 4-5).
Αψογη η διαιτησία των Σουμάκα-Σφέτσια- Ψύχου - Αράπου. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν στους θεατές που ήρθαν στο γήπεδο να τους θαυμάσουν , και για την άριστη αθλητική συμπεριφορά τους παρά τη κρισιμότητα του μάτς. Σίγουρα τέτοια παιχνίδια ανεβάζουν το επίπεδο και αυτό ακριβώς θέλει να βλέπει ο κόσμος.
Σύντομα θα ακολουθησει αφιέρωμα για τη φετινή πορεία της ομάδας του ΑΟΣ.