ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 6-1!!!!!

Σε ένα υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι απο τη πλευρά της Αναγέννησης ο ΑΟΣ πήρε μεγάλη νίκη με σκόρ 6-1 και προκρίθηκε δίκαια στο τελικό. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση του ΑΟΣ κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, παρ'όλα αυτά προηγήθηκε με τον Ροκάι μετά απο σούτ του Σίδερη και απόκρουση του τερματοφύλακα της Αναγέννησης. Λίγο αργότερα όμως έπειτα απο γέμισμα στη περιοχή και κακή εκτίμηση του Αλαγεωργίου ο Δάνος έκανε το 1-1 (ελέγχεται για επιθετικό φάουλ στο τερματοφύλακα). Ο ΑΟΣ όμως αντέδρασε αμέσως και προηγήθηκε πάλι  με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σίδερη Β λίγο έξω από τη περιοχή της Αναγέννησης. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, ημίχρονο που χαρακτηρίστηκε απο το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Στο δέυτερο μέρος ο ΑΟΣ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το μάτς και αυτό έγινε, πρώτα με τον Χατζηπαύλου με σούτ μέσα απο τη περιοχή , κάνοντας το 3-1. Στη συνέχεια ο Σίδερης με σουτ έξω απο τη περιοχή έκανε το 4-1, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Μαργαρώνη να κάνει το 5-1 πάλι με σούτ. Το 6-1 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Γέσσεν και εκτέλεσε ο Σίδερης Β. Δυστυχώς η αντίδραση των αντιπάλων στο δεύτερο μέρος , ήταν να κάνουν ακόμα πιό αντιαθλητικά μαρκαρίσματα υπο την ανοχή μάλιστα του προπονητή τους και του διαιτητή , ο οποίος θα μπορούσε σε αρκετές φάσεις να βγάλει και άλλες κάρτες. Κάποια μαρκαρίσματα ήταν καθαρά με πρόθεση για να χτυπήσουν τους παίκτες του ΑΟΣ.  Υπήρξαν  δύο αποβολές στο παιχνίδι για την Αναγέννηση , αυτή του Σοφούλη και του Αζιζάι με δεύτερη κίτρινη. Πιστεύουμε οτι σε τέτοια παιχνίδια ο διαιτητής πρέπει να προστατεύει τα παιδιά και να τιμωρεί το αντιαθλητικό παιχνίδι.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του ΑΟ ΣΑΜΟΥ για τη προσπάθεια που έκανε και πάνω από όλα για το χαρακτήρα που έδειξε στο απαράδεκτο παιχνίδι των αντιπάλων.
Σύνθεση ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Μούχα, Κοιμτζής, Καμπουράκης Β, Σίδερης Π, Κοκκινόπουλος, Πολυέζος, Χατζηπάυλου,  Σίδερης Β,  Μαργαρώνης, , Ροκάι 
Αναπληρωματικοι : Σαχίνογλου, Bουρλιώτης Μ., Γέσσεν , Βουρλιώτης Α , Καμπουράκης Κ, Κουμαλάτσος , Τζεμάι, Καζόγλου
Προπ. Μαλλές Χ.