ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 8η ΑΓΩΝ

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 4-2

Σε ένα καλό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, ο ΑΟΣ επικράτησε δύσκολα της ομάδας του Πυθαγόρα με σκόρ 4-2. Ο ΑΟΣ παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχε τη τύχη να προηγηθεί γρήγορα με 2-0 εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων με σκόρερ τους Μαργαρώνη(σουτ) και Βαγιανό(κεφαλιά), χωρίς όμως να έχει την ανάλογη απόδοση. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Στις αρχές του δεύτερου μέρους η ομάδα του Πυθαγόρα ισοφάρισε και έχασε και μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί(δοκάρι). Από το σημείο αυτό και έπειτα ο ΑΟΣ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πολλές ευκαιρίες ,από τις οποίες 2 κατέληξαν στα δίχτυα των αντιπάλων με σκόρερ τους Ροκάι και Μωραίτη. Η ομάδα προφανώς επηρεάστηκε και από τις συνεχείς διακοπές του πρωταθλήματος. Την επόμενη αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου ο ΑΟΣ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση.
Σύνθεση ΑΟΣ(Μαλλές Χρ.): Καμπουράκης Κ., Σαχινόγλου, Πλασταργιάς, Κοκκινόπουλος, Καμπουράκης Β., Τζεμαί, Ροκάι, Γέσσεν, Μωραίτης, Βαγιανός , Μαργαρώνης (Δημητρίου, Νοταράς Σ, Νοταράς Β., Καζόγλου, Μυλωνάς, Βουρλιώτης, )