ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΟ ΣΑΜΟΥ -ΣΘΕ 4-1

Οτι δεν κατάφερε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΣ , χάνοντας 5-6 κλασικές ευκαρίες για γκόλ , το έκανε στο δεύτερο μέρος πετυχαίνοντας 4 γκόλ με τους Νοταρά (2), Μαργαρώνη, Κτίστου. Η Σ.Θ.Ε μείωσε προσωρινά σε 3-1 με πέναλτι .Ο ΑΟΣ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ,με τους φιλοξενούμενους να εχουν την υπεροχή μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 75΄ αποβλήθηκε ο προπονητής του ΑΟΣ Μαλλές Χρ, ο οποίος απευθύνθηκε προς τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων , οι οποίοι από την αρχή της αναμέτρησης έλεγαν συνθήματα (αρκετές φορές με υβριστικό περιεχόμενο ) . Μεγάλη ευθύνη φέρει ο διαιτητής ο οποίος δεν διέκοψε το παιχνίδι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και το άφησε να συνεχιστεί παρά τα υβριστικά συνθήματα.Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΣ έχει ρεπό και έπειτα υποδέχεται την Αναγέννηση στο τοπικό ντέρμπι.
Σύνθεση ΑΟΣ : Παυλής, Κοράκης(Πολυέζος), Χουσάς, Μούχα, Κοιμτζής, Ροκάι, Χατζηπαύλου(Μαργαρώνης), Λαθουράς, Γεροντής(Κτίστου), Νοταράς, Κασνακίδης.