ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ - ΑΟΣ 0-1!!!

Παραλίγο "στραβοπάτημα" για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος στη έδρα του Πυθαγόρα , όπου οι γηπεδούχοι "άντεξαν" για 70 λεπτά χωρίς να δεχτούν γκόλ!! Ο ΑΟΣ στο πρώτο μέρος έκανε περίπου 6-7 ευκαιρίες για γκόλ , αλλά η μπάλα είτε περνούσε λίγο άουτ είτε σταματούσε στο τερματοφύλακα του Πυθαγόρα .  Στο δεύτερο ημίχρονο , με την είσοδο των Σίδερη Β. και Κοιμτζή στη θέση των Καμπουράκη Β. και Μωραίτη , ο ΑΟΣ έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο και έπετα απο αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες, ευτύχησε να δεί τη μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα με σούτ του Σίδερη Β. μέσα απο τη περιοχή. Ετσι ο ΑΟΣ κράτησε την απόσταση των 5 βαθμών απο την δεύτερη Ενωση. Αξίζουν συγχαρητήρια στη ομάδα του Πυθαγόρα για την εμφάνιση του.
ΑΟΣ: Αλαγεωργίου, Σίδερης Π., Κοκκινόπουλος, Σαχίνογλου, Μούχα,  Ροκάι,Πολυέζος, Μαργαρώνης , Μωραίτης (Κοιμτζής) , Καμπουράκης Β (Σίδερης Β),Γέσσεν(Βαγιανός), 
Προπ. Μαλλές Χρ.,