ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο. ΣΑΜΟΥ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ 9-1

Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε μέτρο σύγκρισης μεταξύ των 2 ομάδων , ο ΑΟΣ επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ'οτι περίμενε ε σκόρ 9-1 (8-0 ημίχρονο) . Οι παίκτες του ΑΟΣ σοβαροί απο το πρώτο λεπτό, έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τον προπονητή τους και τους θεατές του αγώνα. Ετσι δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και να πετύχουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα γκόλ , χάνοντας επίσης αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκόλ. Τα γκόλ πέτυχαν οι Σίδερης Π (2), Μαργαρώνης(2), Σίδερης Β, Μούχα , Πολυέζος(2) , Μωραίτης, . Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΣ πάει στο Καρλόβασι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.
ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Σαχίνογλου, Σίδερης Π., Κοκκινόπουλος , Μούχα, Κοιμτζής, Σίδερης, Ροκάι, Πολυέζος, Μαργαρώνης ,Γέσσεν, (Μωραίτης,Τζεμάι,Βαγιανός,Βουρλιώτης,Μαργαρίτης,Καζόγλου,Αχυρόπουλος,Πλασταργιάς Εμ,Πλασταργιάς Μ.,Καμπουράκης Κ.,Μυλωνάς,Δημητριου)
Προπ. Μαλλές Χρ