ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΑΕ ΒΑΘ ΠΑΝΣ 3-0

 Εχοντας το απόλυτο ως τώρα και έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκόλ, ο ΑΟΣ αποσπάστηκε με 5 βαθμούς διαφορά απο τους δεύτερους Ενωση και Πολυκράτη μετά απο τη νίκη του με σκόρ 3-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά και για τις 2 ομάδες με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου, με ελάχιστες φάσεις και πολλά λαθη εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΣ παρουσιάστηκε με μία αλλαγή, του Γέσσεν αντί του Καμπουράκη Β. που αποδείχτηκε η χρυσή αλλαγή για την ομάδα. Ο ΑΟΣ στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης επικράτησε ολοκληρωτικά , κάνοντας πολλές φάσεις για γκόλ και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Γέσσεν στο '48 με κοντινό πλασέ έπειτα απο ασθενή απόκρουση του διακριθέντα τερματοφύλακα της Ένωσης. Παραδόξως μετά το γκόλ η ομάδα αποσυντονίστηκε , αγχώθηκε και έδωσε τη πρωτοβουλία των κινήσεων στους αντιπάλους , με αποτέλεσμα να κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους 2-3 καλές ευκαιρίες για γκόλ, τις οποίες απεσώβησε ο τερματοφύλακας Αλαγεωργίου. Αυτό αφύπνισε τον ΑΟΣ , επανακτώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού ,πιέζοντας, δημιουργώντας  και σκοράροντας 2 τέρματα με σκόρερ τον Μούχα μέσα σε 5 λεπτά ('65-'70). Το πρώτο έπειτα απο κόρνερ του Πολυέζου με καρφωτή κεφαλιά και το δεύτερο πάλι απο κόρνερ του Πολυέζου και με κοντινό σουτ στην απέναντι γωνία μέσα απο την περιοχή. Η ομάδα του ΑΟΣ έδειξε έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα του Πυθαγόρα Κοντακαιίκων εκτός έδρας.
ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Σίδερης Π., Κοκκινόπουλος (Αχυρόπουλος), Μούχα, Κοιμτζής, Σίδερης, Ροκάι, Πολυέζος, Μαργαρώνης , Μωραίτης (Βαγιανός), Καμπουράκης Β. (Γέσσεν) ,
Προπ. Μαλλές Χρ.