ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΑΟΣ 1-6

Σε πολύ δυνατό τέστ ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής εξελίχθηκε το ματς στους Μυτιληνιούς με το σκόρ ημιχρόνου να είναι 1-1. Ο ΑΟΣ προηγήθηκε με σούτ του Σίδερη Β. μέσα απο τη περιοχή. Η απόδοση του ΑΟΣ στο πρώτο μέρος κυμάνθηκε σε επίπεδα πολύ κάτω του μετρίου με την ομάδα του Φοίνικα να αμύνεται πολύ καλά και σε μία ανύποπτη φάση έπειτα απο μία εκτέλεση κόρνερ ,ισοφάρισε με κεφαλιά μέσα απο τη περιοχη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΣ μπήκε πιό συγκεντρωμένος στο γήπεδο και με την είσοδο του Κοιμτζή άρχισε να πιέζει περισσότερο την άμυνα του Φοίνικα και γρήγορα προηγήθηκε εκ νέου. Λίγο αργότερα ο Φοίνικας έμεινε με 10 , αφου αποβλήθηκε αμυντικός του με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Κοιμτζή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Φοίνικας ξέμεινε απο δυνάμεις με αποτέλεσμα ο ΑΟΣ να σημειώσει άλλα 4 γκόλ. Τα γκόλ σημείωσαν οι Σίδερης Β (4), Μωραίτης, Βαγιανός. Την Κυριακή 9-11 στις 15.00 στο γήπεδο Σάμου το ντέρμπι ΑΟΣ - ΕΝΩΣΗ.
ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Μούχα, Ροκάι, Σαχίνογλου, Καμπουράκης Β, Σίδερης Β, Κοκκινόπουλος, Σίδερης Π., Μαργαρώνης, Αχυρόπουλος, Μωραίτης,(Κοιμτζής, Τζεμάι. Βαγιανός, Μαργαρίτης, Βουρλίωτης, Καζόγλου, Καμπουράκης Κ) 
Προπ. Μαλλές Χρ.