ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 12-2

Ενα ακόμα εύκολο παιχνίδι για τον ΑΟΣ ο οποίος επιβλήθηκε της αδύναμης ομάδας των Κοντακαιίκων με σκορ 12-2.  Με σκορ ημιχρόνου 11-0 οι παίκτες έδειξαν ορεξάτοι για καλό ποδόσφαιρο και πολλά γκόλ. Εδωσαν έτσι την ευκαρία στους μικρότερους παικτες να πάιξουν σε όλο το δεύτερο μέρος και να δείξουν και αυτοι με τη σειρά τους ότι θα τους αντικαταστήσουν επάξια όταν έρθει η σειρά τους. Εκαναν ένα γκολ με τον Δημητρίου,είχαν τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Πυθαγόρα πέτυχε 2 ομορφα γκόλ με απευθείας φάουλ απο 30 μέτρα και με απευθείας κόρνερ. Τα γκόλ πέτυχαν οι Σίδερης Β.(3), Πολυεζος (4), Κλαιντι , Μαργαρωνης, Μουχα, Σιδερης Π., Δημητριου.
Σύνθεση ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Τζεμαι, Μούχα, Κοιμτζής, Κοκκινόπουλος, Σιδερης Β., Σίδερης Π, Ροκάι, Πολυέζος, Μαργαρώνης , Βαγιανος, (Καμπουράκης Β, Καμπουράκης Κ., Δημητρίου, Μαργαριτης, Βουρλιωτης, Γεσσεν, Πλασταργιάς Μαν., Πλασταργιάς Μιχ.,Καζογλου, Μυλωνας, Ραπτης )