ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΕΝΩΣΗ - ΑΟΣ 0-4

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο ΑΟΣ επικράτησε με 0-4 της Ενωσης και εδειξε ότι φέτος είναι το απόλυτο αφεντικό στο πρωτάθλημα . Εχοντας κάνει πλέον το 15 Χ 15 σε συνδυασμό με τη νίκη του Πολυκράτη στα Κοντακαίικα , άλλαξε το σκηνικό των play-off και αν παραμείνει η κατάταξη στη βαθμολογία όπως έχει τις τελευταίες 3 αγωνιστικές, ΑΟΣ και Ενωση θα συναντηθούν στον ένα ημιτελικό ,ενώ Πολυκράτης και ο Πρωταθλητης Ικαρίας στον  άλλον. 
Στο σημερινό παιχνίδι η Ενωση ήταν η ομάδα που μπήκε πιό δυνατα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 στο πρώτο δεκάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ο ΑΟΣ ανέβασε στροφές , πήρε γήπεδο , κράτησε μπάλα και άρχισε να πιέζει εκείνος τους αντιπάλους. Είχε 2 ευκαιρίες απο φάουλ έξω απο τη περιοχή αλλα ο τερματοφύλακας της Ενωσης απέκρουσε. Το πρώτο γκολ ήρθε απο αντεπίθεση με τον Σίδερη Β ο οποίος μπήκε απο δεξιά και με σούτ απο το ύψος της περιοχής στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΣ συνέχισε με την ίδια ενδεκάδα και με την ίδια "φόρα" του πρώτου μέρους. Στο 55΄ ο Μαργαρώνης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2  όπου η μπάλα έπειτα απο ωραίο φαλτσαριστό σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.  Το 0-2 ήρθε επειτα απο συνδυασμο παικτων και με τελικό αποδέκτη τον σκόρερ του πρώτου γκόλ , ο οποίος με σούτ μέσα απο τη περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα απο αριστερά σέρβιρε γκόλ στον Σίδερη Π. ο οποίος έκανε το 0-3 με πλασέ μέσα απο τη μικρή περιοχη. Και 5 λεπτά πρίν απο τη λήξη πάλι ο Σίδερης Β. όντας πρωταγωνιστής της αναμέτρησης έδωσε μία πολύ ωραία ασιστ στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Μαργαρώνη ο οποίος έκανε το 0-4. 
Στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί θεατές οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπαθειες των παικτων και των 2 ομάδων. Ο ΑΟΣ πλέον έχει στόχο να τελείωσει το πρωτάθλημα με το απόλυτο ,έχοντας μόνο νίκες και φυσικά να το κατακτήσει στη διαδικασία των play-off. Διαδικασιά πάντως η οποία δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνη την ομάδα του ΑΟΣ με τον τρόπο διαξαγωγής της και η οποία πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει απο την επόμενη χρονιά.
Σύνθεση ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Σαχινογλου, Μούχα, Κοιμτζής, Κοκκινόπουλος, Σιδερης Β., Σίδερης Π, Ροκάι, Πολυέζος, Μαργαρώνης , Βαγιανος, (Καμπουράκης Β, Καμπουράκης Κ., Δημητρίου, Μαργαριτης,Τζεμαι, Βουρλιωτης, Γεσσεν, Πλασταργιάς Μαν., Πλασταργιάς Μιχ )