ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 0-2

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με αρκετό αέρα η ομάδα του ΑΟΣ δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, πέτυχε δύο τέρματα και γενικά επικρατησε εύκολα επί της τοπικής ομάδας. Το πρώτο γκόλ πέτυχε ο Μωραίτης , έπειτα από πολύ ωραία προσπάθεια του Γέσσεν από αριστερά, και σούτ μέσα από τη περιοχή. Κλασσικές ευκαιρίες έχασαν στο πρώτο μέρος οι Μωραίτης, Μαργαρώνης, Πολυέζος, Σίδερης Β. οι οποίες  βγήκαν λίγο άουτ ή εξουδετερώθηκαν από τον διακριθέντα τερματοφύλακα του Καρλοβάσου. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΣ πίεσε έχοντας και τον αέρα υπέρ του , πέτυχε και δεύτερο γκόλ με πέναλτι με τον Σίδερη Β.,(ο οποίος και το κέρδισε). Οπως και στο πρώτο, έτσι και στη επανάληψη ο ΑΟΣ δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών, σαφώς επηρεασμένος απο τον βαρύ αγωνιστικό χώρο.Στο τελευταίο τέταρτο αγωνίστηκαν και οι "μικροί" οι οποίοι έκαναν και αυτοί 2-3 καλές ευκαιρίες για γκόλ. Η μία μάλιστα με τον Αχυρόπουλο , ο οποιός με σούτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Σύνθεση ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Σίδερης Π., Κοκκινόπουλος , Μούχα, Κοιμτζής, Σίδερης, Ροκάι, Πολυέζος, Μαργαρώνης ,Γέσσεν, Μωραίτης (Σαχίνογλου,Τζεμάι,Βαγιανός,Βουρλιώτης,Μαργαρίτης,Καζόγλου,Αχυρόπουλος,Καμπουράκης Κ.,Δημητριου)
Προπ. Μαλλές Χρ
 Με τη νίκη αυτή έληξε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος βρίσκοντας τον ΑΟΣ αήττητο με 9 νίκες σε 9 αγώνες, έχοντας 27 πόντους. Το πρωτάθλημα διακόπτεται σχεδόν για ένα μήνα λόγω των διακοπων και του τουρνουά προεπιλογής εθνικών ομάδων(γεν ΄95-΄96,΄97-΄98)  που θα συμμετέχει η ΕΠΣ Σάμου. Στις ομάδες της ΕΠΣ συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστες του ΑΟΣ : ΓΕΝ ΄95-΄96 Αλαγεωργίου, Σίδερης Β , Κοιμτζής, Πολυέζος, ΓΕΝ ΄97-΄98 : Κοκκινόπουλος, Μαργαρώνης, Καμπουράκης Β., Σίδερης Π., Μωραίτης. 
Οι προπονήσεις της ομάδος θα συνεχιστουν βάση του προγράμματος που έδωσε ο προπονητής.