ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 3-4

Απέναντι σε ένα μαχητικό αντίπαλο ο οποίος διεκδικούσε την είσοδο του στα play-offs , o ΑΟΣ επικράτησε δύσκολα με σκόρ 3-4. Καθοριστικοί παράγοντες στην έκβαση του αγώνα ήταν ο απαράδεκτος ως επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος, καθώς επίσης και ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ΑΟΣ προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκόλ με τους Γέσσεν και Χατζηπαύλου ενώ λίγο αργότερα μείωσε προσωρινά για τον Πολυκράτη ο Βανδώρος απο λάθος της άμυνας. Ωστόσο ο ΑΟΣ  λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου σημείωσε το 3-1 με απευθείας φάουλ του Πολυέζου. Ο ΑΟΣ είχε πολλές ευκαιρίες για γκόλ και ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος εκμεταλλευόμενος και τον αέρα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα τετ α τετ χαμένο για την ομάδα του ΑΟΣ απο τον Σίδερη Β. Στη συνέχεια η ομάδα του Πολυκράτη πίεσε και πέτυχε δύο γκόλ με τον Βανδώρο και τον Νοταρά Σ. ισοφαρίζοντας σε 3-3. Το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή με τους παίκτες του ΑΟΣ να αντιδρούν και τελικά να επικρατούν με 3-4 με σκόρερ τον Χατζηπαύλου. Με τη νίκη αυτή ο ΑΟΣ συνέχισε το νικηφόρο σερί του φτάνοντας τους 54 βαθμούς στη δεύτερη θέση. Το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο 23/4 στο γήπεδο της Σάμου με τον Φοίνικα.

Σύνθεση ΑΟΣ : Αλαγεωργίου, Μούχα, Κοιμτζής, Πολυέζος, Σίδερης Π, Κοκκινόπουλος, Χατζηπάυλου,  Σίδερης Β,  Μαργαρώνης, Γέσσεν, Ροκάι 
Αναπληρωματικοι : Σαχίνογλου, Βουρλιώτης Α, , Βαγιανός,  Καμπουράκης Κ, Κουμαλάτσος , Τζεμάι
Προπ. Μαλλές Χ.