ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΑΕ ΒΑΘ. ΠΑΝΣΑΜ 2-0



Ο ΑΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!Τη συμμετοχή του στον τελικό εξασφάλισε ο ΑΟΣ μετά τη επικράτηση του με σκορ 2-0 στον ημιτελικό του πρωταθλήματος υποδομής. Με σκόρερ τους Μωραίτη και Μαργαρώνη και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΟΣ περιμένει τώρα τον νικητή του άλλου ημιτελικού (Διαγόρας - Καρλόβασι) για να διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα.

  Κατώτερο του αναμενόμενου σε θέαμα ήταν το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, αφού μας έχουν συνηθίσει σε πολύ πιό θεαματικά μάτς. Βέβαια σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι μεσολάβησε η απραξία σχεδόν ενός μήνα από το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος(σύνηθες φαινόμενο στα μπαράζ των τελευταίων ετών) καθώς επίσης και οι διακοπές του Πάσχα. Οι δύο αυτοί παράγοντες επηρέασαν σίγουρα αρνητικά την απόδοση των ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 
  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΟΣ να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί συνεχώς να απειλήσει την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να μετουσιώνει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε σε γκόλ. Οι αντίπαλοι απο τη μεριά τους προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να βρούν τους χώρους για να απειλήσουν αλλά οι προσπάθειες τους σταματούσαν στη πολύ καλή αμυντική λειτουργία των τυπικά γηπεδούχων. Το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με τους παίκτες του ΑΟΣ όμως να δείχνουν πιό σίγουροι και αποφασισμένοι για τη νίκη. 
  Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, το έκαναν στις αρχές του δευτέρου όταν από πολύ ωραία πάσα του Μαργαρώνη , ο Μωραίτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 1-0 με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη. Η πίεση από τους παίκτες του ΑΟΣ συνεχίστηκε και λίγο αργότερα έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 2-0. Στην επόμενη φάση όμως η Ενωση, έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας του ΑΟΣ έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν σε τριπλή προσπάθεια των επιθετικών της δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 65΄ όμως ο Μαργαρώνης, σε εκτέλεση φάουλ απο τα 35 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο υπόλοιπο χρόνο που τους έμενε για κάτι καλό και λίγο έλειψε να σκοράρουν αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του ΑΟΣ να πανηγυρίζουν έξαλλα για την πρόκριση στον τελικό. 
  Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μπαράζ των τελευταίων ετών, μικρή ήταν η προσέλευση των θεατών. Καλή με λίγα λάθη η διαιτησιά του κ. Τσιμπρίδη και των βοηθών του.
Συνθεση ΑΟΣ (Μαλλές): Μαργαρίτης, Σαχίνογλου(Πλασταργιάς), Γέσσεν , Χουσάς, Κοκκινόπουλος, Ροκάι, Τζεμάι(Νοταράς Β.), Καμπουράκης Β., Μωραίτης, Μαργαρώνης, Βαγιανός(Αχυρόπουλος)
Συνθεση ΕΝΩΣΗΣ (Κουλούρης): Σμυρνιωτάκης, Καπίκος, Σιγανός,Σιγανός, Χ'θεοδωρίδης, Σκέυης, Βουγαζιανος, Κρόκος, Φρατζέσκος, Σαγιάκου, Αξιώτης