ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 3Η ΑΓΩΝ.

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ 5-0  

Ακόμα μία νίκη για την παιδική ομάδα του ΑΟΣ απέναντι στην ομάδα του Αρίσταρχου , η οποία δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο εκτός τον πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος κράτησε το δείκτη του σκόρ σε χαμηλά επίπεδα. Απορίας άξιο η συμμετοχή μερικών πολύ μικρών σε ηλικία παικτών του Αριστάρχου(7-8 χρονών). Αναρωτιόμαστε οι υπεύθυνοι του σωματείου δεν σκέφτονται ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού απο τους υπόλοιπους παίκτες; H διαφορά τους σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει τα 8 χρόνια! Κατα τη γνώμη μας θα έπρεπε να υπάρχει και ελάχιστο όριο ηλικίας στο πρωτάθλημα υποδομής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟΣ εκτός ορισμένων φάσεων δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση .Σε όλο τον αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας , είχε 4 δοκάρια στην αρχή του μάτς ενώ μέσα σε 15 λεπτά σημείωσε 4 γκόλ με τους Βαγιανό, Αχυρόπουλο και Μαργαρώνη (2). Αυτό ήταν και το σκόρ ημιχρόνου. Στο δεύτερο έγιναν πολλές αλλαγές και πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι αναπληρωματικοί.15 λεπτά πρίν τη λήξη ο Μαργαρώνης σημείωσε ακόμα ένα γκόλ κάνοντας το 5-0. Ο Αρίσταρχος διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι το οποίο ο διαιτητής έκρινε ότι δεν ήταν. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΣ φιλοξενείται στο γήπεδο της Χώρας με αντίπαλο τον Λαίλαπα.
Σύνθεση ΑΟΣ(Μαλλές Χρ.) : Χουσάς, Καμπουράκης, Κοκκινόπουλος, Σαχίνογλου ,Νοταράς Β, Ροκάι, Αχυρόπουλος, Μαργαρώνης, Νοταράς Σ, Βαγιανός, Μωραίτης.(Τζεμάι, Πλασταργιάς, Μαργαρίτης, Βουρλιώτης,Καζόγλου, Βακράς, Δημητρίου,)