ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε. ΒΑΘ. ΠΑΝΣ - Α.Ο. ΣΑΜΟΥ 1-3

Στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής ο Α.Ο. ΣΑΜΟΥ επικράτησε με σκορ 1-3 της Ενωσης και έκανε το 2 στα 2. Οι παίκτες των 2 ομάδων μπήκαν δυνατά στο γήπεδο με τις μονομαχίες στο κέντρο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην αρχή του αγώνα. Σιγά σιγά οι ομάδες ξεπέρασαν το αρχικό άγχος και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις 2 εστίες. Σε μία από αυτές σε κερδισμένο φάουλ έξω δεξιά απο τη μεγάλη περιοχή της Ενωσης, ο Νοταράς Στέλιος σημάδεψε ψηλά στο κέντρο της εστίας και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 για τον ΑΟΣ. Αυτό δεν πτόησε τους παίκτες της Ενωσης , οι οποίοι έχοντας τον έλεγχο του αγώνα για περίπου 15 λεπτά  έκλεψαν τη μπάλα σε μία λάθος αντεπίθεση για τον ΑΟΣ  και ο Βουγαζιανός με πολύ ωραίο δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στη πάνω αριστερή γωνία του Χουσά ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσει αλλά δεν τα κατάφερε.  Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού μερικά λεπτά αργότερα ο ΑΟΣ με ωραία αντεπίθεση και τελικό αποδέκτη τον ακραίο αριστερό επιθετικό Αχυρόπουλο, προηγήθηκε εκ νέου με 1-2 με ψηλοκρεμαστό σουτ στην αριστερή γωνιά του τέρματος. Με αυτό το σκόρ οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα κιόλας λεπτά ο Φραντζέσκος κέρδισε πέναλτι από τον αμυντικό μέσο του ΑΟΣ Ροκάι, πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο σκόρερ του πρώτου γκόλ της Ενωσης ,Βουγαζιανός . Ο Χουσάς όμως έπεσε στη σωστή γωνιά και απέκρουσε κρατώντας το 1-2 για την ομάδα του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι παίκτες του ΑΟΣ πήραν τον έλεγχο του αγώνα και απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστιά, έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε κεφαλιά του Ροκάι. Σε ακόμα μία αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους ο διακριθείς Μωραίτης πήρε ωραία τη μπάλα απο πάσα του Ροκάι, μπήκε στη περιοχή και με ωραίο δεξί σουτ έκανε το 1-3 όπου ήταν και το τελικό σκόρ.Διακριθέντες του αγώνα για τον ΑΟΣ οι Κοκκινόπουλος, Μωραίτης, Νοταράς Σ. ενώ για τη Ενωση οι Φραντζεσκος και Βουγαζιανός. Μέτρια η διαιτησία του Ιορδανίδη αφού σε ορισμένα μαρκαρίσματα δίστασε να βγάλει τη κίτρινη κάρτα.
Για ακόμα μία φορά οι δύο ομάδες έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία 2 χρόνια ,ευχαριστώντας τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της πρωτεύουσας παρά την αφόρητη ζέστη.
Σύνθεση ΑΟΣ(Μαλλές Χρ.) : Χουσάς, Καμπουράκης, Κοκκινόπουλος, Σαχίνογλου ,Νοταράς Β, Ροκάι, Αχυρόπουλος, Μαργαρώνης, Νοταράς Σ, Βαγιανός, Μωραίτης.(Τζεμάι, Πλασταργιάς, Μαργαρίτης, Βουρλιώτης,Καζόγλου, Βακράς, Δημητρίου)