ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 2-3

Σε ένα πολύ δυνατο παιχνίδι και στο "βαρύ" γήπεδο της Χώρας ο ΑΟΣ πήρε τους 3 βαθμους της νίκης απέναντι στην αγωνιστικότατη ομάδα του Λαίλαπα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ενα πολύ γρήγορο γκολ στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα, ίσως απο τα πιό γρήγορα που έχουν σημειωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τη σέντρα ο Σίδερης έκανε το σπρίντ στη καρδιά της άμυνας του Λαίλαπα, υποδέχθηκε την μακρινή μπαλιά  του Χατζηπαύλου και πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1. Το 0-2 έγινε πάλι απο τον Σίδερη Β απο κοντά έπειτα απο εκτέλεση φάουλ. Ο Λαίλαπας κατάφερε και μείωσε σε 1-2 με ωραία προσπάθεια του Μούτσου Π . Λίγο πρίν τη λήξη του ημιχρόνου ο Λαίλαπας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μούτσος αλλά πλάσαρε αουτ. Στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου ο ΑΟΣ εκανε το 1-3 έπειτα απο μία ωραία ομαδική προσπάθεια και τελικό αποδέκτη τον Καμπουράκη Β ο οποίος πλάσαρε πάνω απο τον τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα ο Χατζηπαύλου έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-4 αφού σε σουτ μέσα απο τη περιοχή η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Προς το τέλος του αγώνα ο Λαίλαπας κέρδισε ακόμα ενα πέναλτι όπου στη εκτέλεση απο τον Καραγιάννη ο Αλαγεωργίου απέκρουσε αλλά ο διαιτητής εδωσε επανάληψη. Με τη δέυτερη εκτέλεση ο Καραγιάννης νίκησε τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-3.  Ο ΑΟΣ πέτυχε ακόμα ένα γκολ όπου ο διαιτητής ακύρωσε ως οφσάιντ. Πραγματικά έγινε ενα πολύ καλό παιχνίδι και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έφυγαν ευχαριστημένοι.
Σύνθεση ΑΟΣ : Aλαγεωργίου, Μούχα, Πολυέζος, Σαχίνογλου, Σίδερης Π, Κοκκινόπουλος, Χατζηπάυλου, Σίδερης Β, Καμπουράκης Β, Τζεμάι,Γέσσεν
Αναπληρωματικοι : Βουρλιώτης Μ, Βουρλιώτης Α, Νικολαίδης, Καμπουράκης Κ, Βαγιανός
Προπ. Μαλλές Χ.