ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 17Η ΑΓΩΝ

ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ - ΑΟ ΣΑΜΟΥ 0-6

Νικηφόρα πέρασε από τη έδρα του Πυθαγόρα ο ΑΟΣ με σκορ 0-6. Ο Πυθαγόρας παρατάχθηκε με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, δεν μπόρεσε όμως  αφού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν
δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας συνεχώς την άμυνα των γηπεδούχων. Η πίεση απέφερε καρπούς πολύ γρήγορα, αφού οι παίκτες του Πυθαγόρα με τέσσερα συνεχόμενα λάθη σημείωσαν αυτογκόλ, χωρίς μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της φάσης να ακουμπήσει τη μπάλα παίκτης του ΑΟΣ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες για γκόλ αλλά μόνο δύο απο αυτές κατέληξαν στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου (0-3), με τον διαιτητή να σφυρίζει το ημίχρονο 4 λεπτά νωρίτερα. Στο β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ακόμα 3 γκολ ενώ χάθηκαν και πολλές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα. Χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι μικρότεροι παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους προσπάθησαν για το καλύτερο. Τα γκολ σημείωσαν οι Μαργαρώνης(2), Βαγιανός, Ροκάι, Καμπουράκης Β. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΑΟΣ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση. 
ΑΟΣ: (Μαλλές) Μαργαρίτης, Σαχίνογλου, Νοταράς Β., Κοκκινόπουλος, Χουσάς, Ροκάι,  Καμπουράκης Β., Βαγιανός, Μαργαρώνης, Μωραίτης, Γέσσεν, (Τζεμάι, Μυλωνάς, Δημητρίου, Αχυρόπουλος, Βακράς, Πλασταργιάς, Ραπτης, Οικονόμου, Βουρλιώτης , Καζόγλου. )