ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ακόμα μία νίκη για τον ΑΟΣ με αντίπαλο τον Πυθαγόρα με σκόρ 6-3. Ο ΑΟΣ έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι να πετύχει το πρώτο γκόλ με τον Μαργαρώνη με μακρινό σουτ απο το ύψος της περιοχής. Τα υπόλοιπα γκόλ πέτυχαν οι Χατζηπαύλου (2), Σίδερης, Πολυέζος και Βαγιανός. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν ώς αλλαγή όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο πάγκο και έδειξαν ότι στο μέλλον θα βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους την ομάδα. Ο Πυθαγόρας κατάφερε και μείωσε προς το τέλος του αγώνα απο 6-0 σε 6-3. Μένουν ακόμα 4 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και για την έναρξη των play-offs και συγκεκριμένα ο ΑΟΣ αντιμετωπίζει ακόμα Λαίλαπα, Πολυκράτη (εκτ), Φοίνικα, Καρλόβασι (εκτ). Η ομάδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δευτερη θέση με 48 βαθμούς με μόλις 1 βαθμό διαφορά απο τη πρωτοπόρο Ενωση, ενώ ακολουθεί στη τρίτη θέση η Αναγέννηση με 40 βαθμούς.
Σύνθεση ΑΟΣ : Βουρλιώτης, Μούχα, Κοιμτζής, Πολυέζος, Σίδερης Π, Κοκκινόπουλος, Χατζηπάυλου,  Σίδερης Β,  Μαργαρώνης, Σαχίνογλου,  Καμπουράκης Β
Αναπληρωματικοι :  Βουρλιώτης Α, Ροκάι, Βαγιανός,  Καμπουράκης Κ, Κουμαλάτσος , Γέσσεν,  Τζεμάι
Προπ. Μαλλές Χ.