ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΑΕ ΒΑΘ. ΠΑΝΣ 0-1

Σε ένα πολύ δυνατό μάτς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο ΑΟΣ έχασε με σκόρ 1-0 απο την Ενωση. Ο ΑΟΣ ενώ ειχε στο πρώτο ημίχρονο 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες (με χαρακτηριστικότερη αυτη του Βαγιανού που εξ έπαφής έχασε το γκόλ) και ένα δοκάρι για να ανοίξει το σκόρ , τελικά η Ενωση ήταν αυτή που κατέφερε να σκοράρει στο ΄40 με μία πολύ καλή προσπάθεια του Τσέλιου ο οποίος αφού πήρε τη μπάλα απο το κέντρο και πέρασε 2 ποδοσφαιριστές του ΑΟΣ,  με σούτ έξω απο τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο τέρμα του Αλαγεωργίου , ο οποίος στη προσπάθεια του να αποκρούσει βρήκε λίγο τη μπάλα , αλλά δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκόλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΣ πίεζε συνεχώς για να πετύχει ένα γκόλ, είχε πάλι 2-3 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει , αλλά δεν τα κατάφερε .Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ήθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Δικαίωσαν την βαθμολογική θέση που βρίσκονται. Σίγουρα ο ΑΟΣ δικαιούταν κάτι καλύτερο απο αυτό το παιχνίδι, αλλα πολλές φορές χρειάζεται και η τύχη να είναι με το μέρος μίας ομάδας.  Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΣ αντιμετωπίζει τον Αρίσταρχο.
Σύνθεση ΑΟΣ : Aλαγεωργίου, Μούχα, Πολυέζος, , Σίδερης Π, Κοκκινόπουλος, Χατζηπάυλου, Ροκάι,Σίδερης Β, Βαγιανός, Κοιμτζής, Γέσσεν
Αναπληρωματικοι :  Βουρλιώτης Α,  Καμπουράκης Κ, Καμπουράκης Β, , Τζεμάι
Προπ. Μαλλές Χ.