ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2273022698
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΟ ΣΑΜΟΥ - ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ 2-0

Επιτυχης ηταν η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου για τον ΑΟΣ, κερδίζοντας το Καρλόβασι με 2-0 πραγματοποιώντας όμως πολυ μέτρια εμφάνιση. Οι παίκτες επηρεάστηκαν απο τη μακρά διακοπή του πρωταθλήματος (1 μήνα) και δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα. Παρ΄όλα αυτά όμως δημιούργησαν και έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες μπροστά στη εστία του Καρλοβάσου. Μοιραίοι παίκτες του αγώνα οι Χατζηπαύλου και Γέσσεν  οι οποίοι έχασαν απο 2-3 τετ-α-τετ ο καθένας. Οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι Κοιμτζής, Σαχίνογλου, Κοκκινόπουλος (΄β μέρος) και ο Γέσσεν παρά τα χαμένα τετ-α-τετ. Το Καρλόβασι παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο και δικαιούταν ένα γκολ. Τα γκολ για τον ΑΟΣ πέτυχαν ο Πολυέζος με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 28΄και στο 70΄ εκανε το 2-0 ο Σίδερης Β. με σουτ μέσα από τη περιοχή. Ο ΑΟΣ παραμένει πρώτος στη βαθμολογία , αλλα πρέπει να εμφανιστεί ανταγωνιστικότερος στο μέλλον προκειμένου να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει για την έναρξη του δεύτερου γύρου τον Ταξιάρχη.
Σύνθεση ΑΟΣ: Αλαγεωργίου, Σαχίνογλου, Σίδερης Π., Κοιμτζής, Μούχα, Σίδερης Β., Πολυέζος, Γέσσεν (Τζεμάι), Χατζηπαύλου, Καμπουράκης (Βαγιανός) , Κοκκινόπουλος,
Ο ΑΟΣ με τη καινούργια του εμφάνιση

Η είσοδος των 2 ομάδων με τον διαιτητή του αγώνα κ. Ψύχο